Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز امروز در نشست ستاد کرونا خوزستان اظهار کرد: روند بیماری و بستری در استان نزولی است و امیدواریم این سیر با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد.

وی افزود: تاکنون سه میلیون و ۱۳۶ هزار واکسن در خوزستان تزریق شده است. ۶۱ درصد جمعیت هدف دز اول و ۳۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد هر دو دز را دریافت کرده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ۴۸۲هزار و ۱۴۰ دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ سال در استان داریم که باید تا قبل از ۲۲ مهرماه واکسیناسیون آنها را تکمیل کنیم.

وی افزود: تاکنون ۱۲۵ هزار و ۷۰۰ دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ سال خوزستان معادل ۲۶.۱ درصد جمعیت هدف واکسینه شدند.

ابول نژادیان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون دو امر مهم در کنترل بیماری بوده که لازم است به خوبی اجرا شود.

وی افزود: متوسط واکسیناسیون در استان ۴۲.۵ درصد است در حالی که برای مهار کرونا باید ۸۳ درصد جمعیت کل استان واکسینه شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت:  ۷۵۴ تیم سیاری واکسیناسیون در استان داریم که تاکنون ۳۸ هزار واکسن تزریق کرده اند البته تیم های سیاری خانه به خانه در برخی نقاط پایین است.

وی افزود: در هفته منتهی به ۱۶ مهرماه موارد بیماری ۲۰ درصد کاهش یافته است همچنین موارد بستری و فوت ۲۳ و ۲۴ درصد کاهش داشته است.آمار ابتلا در سه شهرستان هندیجان، حمیدیه و هویزه افزایشی است که نیاز به رهگیری بیشتری دارند. هر سه شهر آمار واکسیناسیون پایینی دارند

ابول نژادیان تصریح کرد: دانشگاه بهبهان تاکنون حدود ۸۰ درصد جمعیت تحت پوشش خود را واکسینه کرده همچنین دانشگاه های شوشتر، دزفول، اهواز و آبادان به ترتیب ۶۴.۴، ۶۴.۲، ۶۲ و ۴۳ درصد جمعیت خود را واکسینه کردند.

وی افزود: تاکنون شهرستان‌های بهبهان و دهدز ۸۰ درصد جمعیت خود را تحت پوشش واکسیناسیون قرار دادند همچنین اهواز شرق و غرب ۷۸ و ۷۱ درصد جمعیت خود را واکسن زدند شهرستان شادگان ۲۰ درصد جمعیت خود را واکسینه کرده است.


رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اذعان کرد: در حال حاضر ۴۳ درصد جمعیت روستایی و ۶۶.۸ درصد جمعیت شهری استان واکسن کرونا دریافت کردند.متاسفانه برخی از دهیاران برای انجام واکسیناسیون مقاومت می کنند که لازم است فرمانداران جدیت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

وی افزود: ما به طور متوسط روزانه ۱.۵ درصد جمعیت هدف استان را واکسینه می‌کنیم که این میزان باید به مراتب بیشتر شود. همچنین ادارات و ارگان‌های بخش خصوصی باید با جدیت بیشتری نسبت به واکسیناسیون پرسنل خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز فرهاد ابول نژادیان دانش آموز رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز درصد جمعیت خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • استطاعت ٩٨ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد